top of page

Indien wij een oproep tot urgentie binnen krijgen zal dit altijd voorrang krijgen op de planning.
Wij schieten, wanneer nodig, de dag zelf te hulp.

Urgenties

Is er tijdens een stormachtige nacht of hevige sneeuwbui een boom komen om te vallen of heb je een vermoeden dat jouw (afgestorven) boom het niet lang meer zal rekken? Twijfel niet en contacteer ons!

Indien wij een oproep tot urgentie binnenkrijgen zal dit altijd voorrang krijgen op de planning. Wij schieten dan ook, wanneer nodig, de dag zelf ter hulp.

Bomen die dreigen om te vallen of reeds ontworteld zijn, zijn geen eenvoudige klus om te klaren. Het spreekt voor zich dat klimmen in een onstabiele boom niet altijd meer mogelijk is of er moet een mogelijkheid bestaan een andere boom te gebruiken als ankerpunt. Het vergt vaak veel creativiteit om tot een veilige oplossing te komen. De juiste materialen zijn hier echt wel een vereiste.

Probeer vooral niet zelf een omgevallen boom te ontmantelen. Dit vereist specifieke kennis en ervaring omdat de takken vaak gekneld en dus op spanning staan. Dit kan voor zeer gevaarlijke situaties zorgen als er niet op de juiste plaats en wijze verzaagd wordt. 

Terugkaatsende takken en zagen, doorrollende bomen... zaken die u liever niet meemaken wilt.

Ontdek ook

Controle, Advies

& Preventie

Aanplanten

Snoeien

Kroonverankering

bottom of page